Treffpunkt GAR 2000

Bodza Pálinka - Zimek - Manufaktúra - - Különleges Magyar Pálinkák


Bodzavirág Bodza

A bodza pálinka az egyik legaromásabb pálinka. A pálinka készítéséhez a bodza termését használjuk fel, és természetesen ebben az esetben is a zöld nélkül dolgozzuk fel.
Többet szeretnének megtudni a bodza pálinkáról? Kattintsanak ide.

Gyümölcspálinkák>>

A honlapon elhelyezett linkek tartalmáért a honlap kiadója semmilyen felelősséget nem vállal - Programozás és tervezés Treffpunkt GAR 2000 Kft, H-8621- Zamárdi-Felső, Vécsey K. u. 72, Tel.: 06 84 348 684, Működési engedély 1549-3/2002 A honlap minden szövege és képe a Treffpunkt Gar 2000 Kft tulajdona és ezek másolásához a cég írásos beleegyezése szükséges - © 2004 - 2007   2005.11 hó óta a látogatók száma: WEB Counter by GOWEB
Bodza
A bodza pálinka nem a bodza virágából, hanem a bodza terméséből készül. Legtöbbek számára biztosan nem ismeretlen a bodza szörp - biztosan sokan kóstolták is a bodzát ilyen formában. A bodza pálinka erőteljes aromájú. A bodza pálinka illata hamar belengi a termet.
Hatalmas siker a Magyar Bajnokságon: A Legjobb Magyar Pálinkafőzde címen kívül a Zimek - Manufaktúra - Különleges Balatoni Pálinkák céget 3 Champion Díjjal - Starking Alma-; Madárberkenye-; Cabernet Franc Törkölypálinka. Összesen 13 Arany-, 10 Ezüst-, 7 Bronzérmet szereztünk.
A 2006 - os évben a Zimek Pálinkák először vett részt különböző versenyeken, és máris kiváló eredményeket produkált. Így a Destillata nemzetközi megmérettetésén összesen 5 érmet hoztunk el, a 2006-os évi Gyulai Pálinkaversenyen már 9 éremmel tüntettek ki bennünket, a Hundeszt versenyén pedig 30 érmet hoztunk el és a legeredményesebb magyar pálinkafőzde címet.
Érdemes megkóstolni még annak is,aki nincs igazán oda a pálinkáért,ezt biztosan szeretni fogja. < -ende- >